Antena Meniu Search
x

Principalul suspect al dublei crime din Iași a fost prins la Roma. Ahmed Sami El Bourkadi și-ar fi ucis colegii în timp ce dormeau

Suspectul dublei crime din Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins, marți, în Italia. Pe numele lui, magistrații Tribunalului Iași au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire generală.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 15:32

Principalul suspect al dublei crime din Iași a fost prins la Roma. Ahmed Sami El Bourkadi și-ar fi ucis colegii în timp ce dormeau
Principalul suspect al dublei crime din Iași a fost prins la Roma. Ahmed Sami El Bourkadi și-ar fi ucis colegii în timp ce dormeau - Foto amator

Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizat suspectul dublei crime din Iași. Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut în Roma.

Magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă a unui cetățean marocan, Ahmed Sami El Bourkadi , principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași.

Filmul tragediei din Iași

Reamintim că Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei, Jiynah Youssef, au fost găsiți morți sâmbătă, 11 decembrie 2021. Au fost uciși cu sălbăticie într-o vilă din municipiul Iași, unde locuiau. Cu mâinile goale, cei doi tineri ar fi încercat cu disperare să se apere. Anchetatorii ar fi găsit sânge pe podelele şi pereţii din camere, semn că cei doi ar fi vrut să fugă de atacator. N-au avut nicio şansă. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

Pe acelaşi subiect

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratatament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

Mărturia tătălui Ioanei, studenta asasinată la Iaşi

Costel Burlacu, tatăl Ioanei, a relatat care a fost ultima discuţie cu fiica sa. Printre lacrimi, bărbatul spune că a vorbit cu tânăra cu câteva zile înainte de tragedie, iar acesta îl rugase să o ajute să instaleze decoraţiunile de Crăciun. Costel Burlacu a declarat că fiica sa nu avea duşmani şi vrea ca vinovatul să plătească pentru ce a făcut.

"Ultima oară am vorbit marți cu ea. Voia să amenajăm casa în care ea stătea cu prietenul ei. Trebuia să merg să o ajut cu luminițele de sărbători acolo, la casă. Duminica trecută a fost aici, acasă. După aceea nu am mai auzit nimic de la ea, până când am aflat vestea. Nu avea dușmani. Nu se certase cu nimeni înainte de nenorocirea asta. Ea studia, în anul II, la Școala Postliceală 'Grigore Ghica Vodă', din Iași. V-am spus că discutasem cu ea să amenajăm frumos acolo, la casă. Nu știu ce s-a întâmplat sau cine a făcut asta… Am vorbit și la Parchet, am discutat și cu polițiști. Oamenii au unele indicii, dar eu cred că nu știu mai multe decât ceea ce știți și dumneavoastră", a declarat Costel Burlacu pentru BZI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Principalul suspect al dublei crime din Iași a fost prins la Roma. Ahmed Sami El Bourkadi și-ar fi ucis colegii în timp ce dormeau