Antena Meniu Search
x

Video "Scumpetea lu' bunica. Unde te duci?". Jale mare la înmormântarea Ioanei. Studenta ucisă în Iași, condusă pe ultimul drum în sicriu alb și rochie de mireasă

Este jale mare în comuna Miroslava, la casa părintească a Ioanei Vanesa Burlacu, tânăra studentă la Medicină ucisă cu sălbăticie într-o vilă din Iași. Fata de doar 23 de ani va fi înmormântată, astăzi, în scriu alb și rochie de mireasă.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 17:18

Vezi și

"Scumpetea lu' bunica. Te-am crescut de mică. Unde te duci? Pe cine mai aștept eu acasă, bunică?", sunt strigătele de disperare ale bunicii Ioanei, care, astăzi, își va conduce nepoata pe ultimul ei drum. 

Tânăra de 23 de ani, care a sfârșit sub ploia loviturilor de cuțit, va fi înmormântată într-un sicriu alb și rochie de mireasă. 

Fata va fi condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi.

Reamintim că Ioana Vanesa Burlacu și iubitul ei, Jiynah Youssef, au fost găsiți morți sâmbătă, 11 decembrie 2021. Au fost uciși cu sălbăticie într-o vilă din municipiul Iași, unde locuiau. Cu mâinile goale, cei doi tineri ar fi încercat cu disperare să se apere. Anchetatorii ar fi găsit sânge pe podelele şi pereţii din camere, semn că cei doi ar fi vrut să fugă de atacator. N-au avut nicio şansă.

Pe acelaşi subiect

Principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, dat în urmărire

Ioana Vanesa Burlacu a fost înjunghiată de 33 de ori, iar tânărul marocan, de 17, potrivit raportului IML. Principalul suspect al dublei crime, Ahmed Sami El Bourkadi, ar fi pătruns pe geam, în timp ce tinerii dormeau şi i-a ucis cu bestialitate. Joi seara însă a ajuns la spital pentru că era rănit şi avea nevoie de tratament. Ulterior ar fi fugit din ţară, iar în acest moment este căutat internaţional. Deocamdată nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, între care conflictul spontan sau o posibilă răzbunare.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Scumpetea lu' bunica. Unde te duci?". Jale mare la înmormântarea Ioanei. Studenta ucisă în Iași, condusă pe ultimul drum în sicriu alb și rochie de mireasă