Antena Meniu Search
x

Tânărul din Maroc, principalul suspect în dubla crimă de la Iași, ar fi fugit din ţară, după ce s-a prezentat la spital cu o rană la mâna dreaptă

Tânărul de origine marocană, suspectat că ar fi implicat în uciderea celor doi studenți din Iași, s-a prezentat la spital la scurt timp după crimă. Tânărul avea o plagă tăiată la mâna dreaptă, transmite spitalul.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 17:11

Tânărul din Maroc, suspect în dubla crimă de la Iași, ar fi fugit din ţară, după ce s-a prezentat la spital cu o rană la mâna dreaptă
Tânărul din Maroc, suspect în dubla crimă de la Iași, ar fi fugit din ţară, după ce s-a prezentat la spital cu o rană la mâna dreaptă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a cetăţeanului de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, student la UMF Iaşi. El deţine şi paşaport canadian, iar anchetatorii nu exclud ca el să fi părăsit deja ţara, după ce s-a prezentat la spital pentru a fi pansat. 

Suspectul îi cunoştea pe tinerii uciși

Anchetatorii susțin că principalul suspect al dublei crime îi cunoştea pe cei doi tineri. Totodată, procurorii presupun că ar mai exista un complice în acest caz. Luni, conducerea Institutului de Medicină Legală (IML) Iaşi a precizat că, în urma necropsiilor, s-a constat că tânăra prezenta 33 de plăgi tăiate, în timp ce prietenul acesteia avea 17 plăgi tăiate. 

Medicii legişti au arătat că plăgile de pe corpurile celor doi tineri erau dispuse aproape identic şi "aveau dispoziţie pentru afectarea organelor vitale".

Pe acelaşi subiect

Cine sunt tinerii uciși într-o vilă din zona Moara de Vânt din Iași

Youssef A. se mutase în România, după ce a studiat în Bruxelles, unde se afla fămilia lui şi unde trebuia să ajungă vineri împreună cu iubita sa, Ioana Vanesa B. Cei doi aveau o relaţie extrem de serioasă şi de viitor. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți care fumau narghilea, scrie Ziarul de Iaşi. Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că îi plăcea să conducă motocicleta.

De cealaltă parte, Ioana Vanesa B. era din comuna ieşeană Miroslava. Fata a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi şi urma facultatea de Medicină. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânărul din Maroc, principalul suspect în dubla crimă de la Iași, ar fi fugit din ţară, după ce s-a prezentat la spital cu o rană la mâna dreaptă