Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini de la locul dublei crime din Iaşi. Moartea celor doi studenţi este încă învăluită în mister

Au apărut primele imagini de la locul unde a avut loc o dublă crimă din cartierul Păcurari Iaşi. Într-o vilă de lux, doi tineri au fost găsiţi fără viaţă. Anchetatorii au împânzit locul şi strâng probe pentru a şti ce s-a întâmplat de fapt.

de Monica Palade

la 11.12.2021, 16:48

Vezi și

Cei doi formau un cuplu şi se pare că erau studenţi la Medicină, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

Alerta s-a dat la 112 după ce tânărul de 25 de ani, un cetăţean marocan, ar fi fost dat dispărut. Bărbatul ar fi trebuit să ajungă vineri, pe 10 decembrie, la Bruxelles. Însă cum nu a mai ajuns la destinaţie şi nici nu răspundea, cei care îl aşteptau au cerut ajutorul autorităţilor.

Doi suspecţi ridicaţi de poliţişti

Doi suspecţi, tot studenţi străini, au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la audieri. "Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan, era student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului.

Descoperirea a fost făcută de organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul dublei crime din Iaşi. Moartea celor doi studenţi este încă învăluită în mister