Antena Meniu Search
x

Video Cruzime fără margini. Un bărbat din Mureş s-a filmat cum loveşte în cap o pisică şi apoi a postat pe TikTok: "Am înnebunit-o!"

Un bărbat s-a filmat în timp ce a lovit cu piciorul, în cap, o pisică, animalul devenind complet dezorientat şi apoi a postat întreg momentul şocant pe TikTok. Însoţită de mesajul "Am înnebunit-o", filmarea a fost preluată şi distribuită pe reţelele sociale, iar poliţiştii din Mureş s-au autosesizat. 

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 16:20

Cruzime fără margini. Un bărbat din Mureş s-a filmat cum loveşte în cap o pisică şi apoi a postat pe TikTok: "Am înnebunit-o!"
Cruzime fără margini. Un bărbat din Mureş s-a filmat cum loveşte în cap o pisică şi apoi a postat pe TikTok: "Am înnebunit-o!" - TikTok

Clipul, în care un bărbat de filmează în timp ce loveşte puternic o pisică în cap, iar animalul aleargă debzorientat, pierzându-şi direcţia în urma loviturii, a fost postat iniţial pe TikTok. Pe fond muzical, se aude cum bărbatul se laudă: "Am înnebunit-o!". 

Imaginile au fost preluate şi distribuite şi pe alte reţele de socializare. Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au deschis o anchetă

"Vă rog, multe sesizări, faceţi-l cunoscut pe toate canalele media, cine are mai multe detalii despre , «greşeala asta naturală» sa lase comentariu. Daca e cineva de prin zona aia sa caute pisicuţa, va rog”. Prima regulă de bază: Nu mai raportaţi specimenele astea, dacă le raportaţi, vor dispărea detalii. A doua: Nu mai strigaţi - Ce face poliţia, poliţia nu ştie ce se întâmplă dacă noi nu le spunem, deci sesizări", a scris o internaută.

"Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de rănire cu intenţie a animalelor şi efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi identificarea persoanei în cauză, în vederea luării măsurilor legale", transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş vineri după amiază, potrivit news.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cruzime fără margini. Un bărbat din Mureş s-a filmat cum loveşte în cap o pisică şi apoi a postat pe TikTok: "Am înnebunit-o!"