Antena Meniu Search
x

Video "Cu sprayul i-a dat în ochi, în gură" . Doi paznici au ajuns la spital, după o îmbrânceală cu localnicii care aşteptau ajutoarele pentru încălzire şi lemne

A fost scandal monstru la o primărie din judeţul Mureş. Doi agenţi de pază au ajuns la spital, după o îmbrânceală generală între aceştia şi localnicii care aşteptau să îşi primească ajutoarele pentru încălzire şi lemne. Unul dintre paznici a fost nevoit să folosească sprayul lacrimogen pentru ca lucrurile să nu escaladeze. Şi în judeţul Caraş-Severin au fost probleme, după ce primarul şi viceprimarul unei comune s-au îmbrâncit şi tras la răspundere reciproc.

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 10:13

Vezi și

Împărţirea banilor pentru ajutoarele de încălzire şi lemne de foc a iscat un mare scandal în localitatea Band, din judeţul Mureş. Totul a început atunci când o femeie ar fi încercat să intre în căminul cultural înaintea celorlalţi oameni aflaţi la coadă. Supărată că nu este lăsată, beneficiara şi-a chemat soţul şi băiatul în ajutor. Imediat a început o îmbrânceală generală. Pentru a calma spiritele, agenţii de pază au fost nevoiţi să folosească spray-urile din dotare.

Bătaie pentru ajutoare

Localnică: Cu sprayul i-a dat în ochi, în gură. 

Niomati Robert, şef firmă de pază: Oamenii mei, agenţii mei de pază au fost agresaţi. Doi dintre ei necesită îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

Iar pentru că în clădire a fost folosit un spray lacrimogen, autoritățile locale au oprit împărţirea banilor și au evacuat tot personalul.

Bărbat: Primăria angajează oameni să bată oamenii care vin să ajute primăria?

Radu Mircea, primar Band: N-o să mai dăm niciodată bani numerar din primărie absolut la nimeni. O să le trimitem în cont sau pe card.

Din fericire pentru localnici, însă, împărţirea banilor o să fie reluată astăzi. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Scandal cu îmbrânceli şi ameninţări a fost şi în judeţul Caraş-Severin, tot în primărie. De această dată personajele principale au fost primarul şi viceprimarul comunei Mehadia. 

Viceprimar: Ce faceţi, domn primar? Aţi zis că chefuri nu se fac. Acum ce faceţi? Numai chefuri aici... Ce faceţi aici? Daţi în mine?

Conflictul dintre cei doi funcţionari publici a început în urmă cu mai bine de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Cu sprayul i-a dat în ochi, în gură" . Doi paznici au ajuns la spital, după o îmbrânceală cu localnicii care aşteptau ajutoarele pentru încălzire şi lemne