Antena Meniu Search
x

Video Cum au fost prinşi violatorii adolescentei din Vaslui, deşi nimeni nu a depus plângere

Doi tineri din Vaslui au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, acuzaţi că ar fi violat o copilă, iar apoi ar fi urcat imaginile pe reţelele de socializare. Cazul a fost rezolvat de poliţiştii din Iaşi cu ajutorul sistemului de recunoaştere facială pe baza imaginilor. Asta, pentru că nimeni nu a depus, oficial, vreo plângere. Astfel, nu numai că au reuşit să-i găsească pe agresori, dar au depistat şi victima, o fetiţă de doar 13 ani, care se află în prezent în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 18.04.2022, 17:34

Vezi și

Împotriva unuia dintre tineri s-a dispus arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce pentru alt tânăr implicat în acest caz s-a dispus arestul la domiciliu. Sunt acuzaţii grave care li se aduc, viol şi pornografie infantilă.

Potrivit anchetatorilor, în luna aprilie a anului trecut, indivizii au supus-o la mai multe perversiuni sexuale pe o fată de doar 13 ani, au violat-o, şi în tot acest timp, alţi bărbaţi, filmau întregul incident. Nu s-au mulţumit cu atât, au început să trimită respectivele filmări prin intermediul reţelelor de socializare şi prin diverse platforme de comunicare online.

Minoră abuzată de doi adulţi. Ororile au fost filmate

În cele din urmă, aceste videoclipuri au ajuns şi la anchetatori, dar cum nu erau cunoscute identităţile agresorilor, dar nici cea a victimei,  s-au folosit sisteme speciale pentru identificarea acestora. Fata este acum în grija celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi primeşte consiliere psihologică. Cu toţii sunt dintr-o localitate din Vaslui, iar ancheta continuă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Cum au fost prinşi violatorii adolescentei din Vaslui, deşi nimeni nu a depus plângere