Antena Meniu Search
x

Doamna Geta, poliţista înjosită pe Facebook, a fost decorată de MAI

Doamna Geta, poliţista înjosită pe Facebook din cauza greutăţii pe care o are, a fost decorată de Ministerul de Interne. Astăzi, poliţista a primit o plachetă de onoare, la sediul MAI, pentru activitatea sa de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.07.2019, 12:29

Vezi și

Doamna Geta, poliţista înjosită pe Facebook din cauza greutăţii pe care o are, a fost decorată de Ministerul de Interne.

Astăzi, poliţista a primit o plachetă de onoare, la sediul MAI, pentru activitatea sa de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Cu o carieră în Poliţie de peste 27 de ani, doamna Geta a intrat în atenţia opinie publice în luna mai a acestui an, atunci când un şofer a fotografiat-o într-o intersecţie din Bucureşti şi apoi a postat imaginea pe Facebook.

Cu lacrimi în ochi, doamna Geta a mers în biroul comandantului pentru a-şi cere scuze, după ce imaginea ei a devenit ţinta răutăţilor pe reţelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

"Îmi cer scuze pentru că am stricat imaginea poliției rutiere. E numai greșeala mea! Să știți că eu am cerut să merg în acea misiune. Vă rog să nu fiți supărat pe mine!", a precizat doamna Geta.

Surpriza poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru doamna Geta

'În acea zi, doamna Geta nu a ieșit din birou, iar atunci când a plecat acasă a făcut în așa fel încât să nu fie văzută de nimeni. 

A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.

- Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeți în curte. Vă așteaptă cineva!

Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aștepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

- Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteți să ne salutați ca și până acum!

- Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoționată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire....

- De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!", se arată într-o postare a MAI pe Facebook.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au prezentat și motivul pentru care polițista de la Brigada Rutieră a Capitalei a ajuns la o astfel de statură fizică.

"Au fost mulți care au denigrat-o și au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie și-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul și i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.

Și mai e ceva de menționat, deși ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeași pasiune și cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă. 

Pentru noi, doamna Geta este o lecție.

Pentru voi ce e?", au mai precizat reprezentanţii MAI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doamna Geta, poliţista înjosită pe Facebook, a fost decorată de MAI