Antena Meniu Search
x

Gestul incredibil al unor bărbaţi din Argeş, care au găsit o geantă cu 10 mii de lei! Cui îi aparţinea averea

O poveste cu final fericit în Arges! O femeie si-a uitat în statia de autobuz geanta cu toate economiile pe care le-a facut din momentul în care s-a pensionat.

Vezi și

O poveste cu final fericit în Arges! O femeie si-a uitat în statia de autobuz geanta cu toate economiile pe care le-a facut din momentul în care s-a pensionat. S-a întors dupa ea, dar nu a mai gasit-o. Norocul ei a fost ca poseta a fost gasita de un sofer de microbuz cu inima de aur.

Doamna Tănase nici nu îşi mai găseşte cuvintele de mulţumire. Duminică a plecat şi ea în oraş, la cumpărături, și la întoarcere, s-a urcat în grabă, în microbuz. Abia acasă şi-a adus aminte că avea cu ea punga cu toate economiile şi că a uitat-o pe băncuţa din staţie. Când s-a întors, n-a mai găsit-o... 

O zi întreagă au plâns şi ea, şi soţul ei pentru că în geanta pierdută erau 10 mii de lei. Dar minunile există, iar eroii femeii din Argeş au fost un şofer de maxi taxi şi un poliţist.

Când a văzut geanta pe bancă, şoferul a strigat mai întâi după o altă femeie, care i-a spus că nu este a ei. A luat-o şi după ultima cursă, a mers la poliţie. Agentul care a controlat geanta a găsit actele în căptuşeală şi, împreună, s-au dus la ea la poartă.

Drept mulţumire, doamna Tănase a vrut să le dea ciocolată, pe care cei doi au refuzat-o şi i-au explicat că nu şi-au făcut decât datoria de oameni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gestul incredibil al unor bărbaţi din Argeş, care au găsit o geantă cu 10 mii de lei! Cui îi aparţinea averea