Antena Meniu Search
x

Doliu în presa din România! Un fost jurnalist de investigaţii a murit ÎNECAT la Costineşti!

Un fost jurnalist de investigaţii din Bucureşti şi-a pierdut viaţa, ieri după-amiază, la Costineşti.

Un fost jurnalist de investigaţii din Bucureşti şi-a pierdut viaţa, ieri după-amiază, la Costineşti.

Cristi Ciocoiu, în vârstă de 46 de ani, a murit după ce s-a aventurat în largul mării, în zona Golfului Francezilor din Costineşti.

Bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat 45 de minute, nu a putut fi salvat.

La fața locului ajunsese și un echipaj SMURD Costinești. Bărbatul se afla pe o plajă neamenajată, fără salvamar. 

Pe acelaşi subiect

"Am stat mult pe gânduri pana sa scriu. Ca încă îmi pare ireal. și nedrept. Și parca odată spus, devine cumva... definitiv. Cristi Ciocoiu a murit. S a inecat la Costinești, azi după amiaza. Ma rog pentru sufletul lui. Stiu ca și voi, toți cei care ați împărțit cu el zile de birou, nopți de teren și bucăți de viața, o veți face. Va țin la curent cu restul detaliilor... Dumnezeu sa l odihneasca", a scris Oana Costea pe Facebook.

Cristian Ciocoiu a fost reporter de Investigaţii la Evenimentul Zilei pe timpul când această secţie era condusă de Simona Ionescu, actual Redactor Şef al EVZ, în perioada 1993-1997. El se retrăsese din presă, după ce a scris pentru mai multe publicaţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Doliu în presa din România! Un fost jurnalist de investigaţii a murit ÎNECAT la Costineşti!