Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video dramatic: Un tânăr a murit înecat în Mamaia Nord, sub privirile îngrozite ale turiştilor

Imagini dramatice surprinse sâmbătă după-amiază pe o plajă din Mamaia Nord, acolo unde un bărbat s-a înecat. În ciuda eforturilor făcute de salvatori, bărbatul a fost declarat decedat.

de Redactia Observator

la 02.09.2017 , 18:30

Imagini dramatice surprinse pe o plajă din Mamaia Nord, acolo unde un bărbat s-a înecat. Victima e un tânăr de 25 de ani. Prietenul său, și el surprins de curenții puternici, a supraviețuit.

Doi tineri în vârstă de 25 de ani, ambii din Bucureşti, au fost luaţi de curenţi, unul dintre ei, cel care în prima fotografie se roagă, reuşind să ajungă singur la mal. Se pare că el ar fi dat alarma în ceea ce-l priveşte pe prietenul său. Martorii spun că cei doi tineri ar fi fost purtaţi de curenţii puternici peste 500 de metri faţă de locul în care intraseră în apă. Tânărul care nu a putut să iasă singur la ţărm e în stare critică.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a fost scos pe plajă de salvamari şi resuscitat timp de zeci de minute, timp în care oamenii din jur au stat cu sufletul la gură şi s-au rugat şi ei pentru tânăr. În cele din urmă, după eforturi zadarnice ale salvatorilor, el a fost declarat decedat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Video dramatic: Un tânăr a murit înecat în Mamaia Nord, sub privirile îngrozite ale turiştilor