Antena Meniu Search
x

Video Două persoane găsite decedate, după ce o maşină a plonjat într-un lac de acumulare din Cluj

Au fost căutări până târziu în noapte, în judeţul Cluj, după ce o persoană a anunţat la 112 că balustrada barajului de pe Someşul Cald a fost ruptă, iar pe zăpadă se văd urme de roţi de maşină care dau înspre lacul de acumulare.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 02.02.2022, 13:55

Vezi și

Update: După ore întregi de căutări, două cadavre şi maşina au fost descoperite. Iar pompierii spun că ar mai putea fi o persoană decedată în maşină. În acest moment nu se ştie încă exact ce s-a întâmplat, mai ales că nu există supravieţuitori. Operaţiunea continuă fiind una extrem de dificilă. 

"Echipajele de scafandri Salvamont-Salvaspeo, sprijinite de scafandri ISU Cluj, au reuşit să recupereze corpurile a doi bărbaţi din apele lacului Someşul Cald. Având în vedere că acestea prezentau rigiditate cadaverică, nu au putut fi aplicate manevrele de resuscitare", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Ştire iniţială: La faţa locului s-au deplasat de urgenţă politiştii şi pompierii care au cercetat dintr-o barcă suprafaţa apei. Nu au găsit însă autoturismul, lacul fiind unul foarte adânc. 

Pe baraj, lângă balustrada ruptă, politiştii au găsit şi o plăcuţă de înmatriculare, însă cel pe numele căruia figurează înmatricualată maşina spune că a înstrainat-o în urmă cu mai multă vreme şi nu poate şti la cine a ajuns acum. Din cauza întunericului, căutările au fost întrerupte la miezul nopţii, dar vor fi reluate în aceasta dimineaţă. Deocamdată nu se ştie nici câţi pasageri se aflau în maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Două persoane găsite decedate, după ce o maşină a plonjat într-un lac de acumulare din Cluj