Antena Meniu Search
x

O dubă de transport de valori s-a răsturnat într-un impact puternic cu altă maşină, la Lujerului

O dubă de transport de valori s-a răsturnat într-o intersecţie intens circulată, din cartierul Militari, după un impact puternic cu un alt autoturism. Echipaje de intervenţie şi descarcerare au ajuns imediat la faţa locului.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 10:55

Vezi și

O dubă de transport de valori s-a răsturnat într-o intersecţie intens circulată, din cartierul Militari, după un impact puternic cu un alt autoturism. Echipaje de intervenţie şi descarcerare au ajuns imediat la faţa locului. Şoferul autoturismului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar circulaţia a fost blocată mai bine de 30 de minute.

Totul s-a petrecut în zona Lujerului din sectorul 6. Din declaraţiile martorilor, duba circula pe bulevardul Timişoara, când a fost izbită de autoturismul care venea de pe o stradă perpendiculară. Nu este clar deocamdată căruia dintre şoferi îi aparţine vina. Cert e că mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv de descarcerare au ajuns imediat la faţa locului.

Doar şoferul maşinii a ajuns la spital şi se pare că nu este în stare gravă. Din primele informaţii, se pare că duba aparţine unei companii de pază. 

La scurt timp după impact, agenţi ai unei firme de securitate au încercuit autospeciala răsturnată, cel mai probabil pentru a păzi transportul.

Traficul în zonă a fost blocat mai bine de 30 de minute. Poliţiştii au deschis o anchetă şi vor studia inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a stabili exact cum a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O dubă de transport de valori s-a răsturnat într-un impact puternic cu altă maşină, la Lujerului