Antena Meniu Search
x

Foto Durere după moartea lui Emanuel, copilul de 11 ani din Cluj care s-a înecat cu un capac de șurub: "Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!"

Emanuel Iosif Filip, copilul de 11 ani din localitatea clujeană Bobâlna care s-a înecat cu un capac de șurub de la bicicletă, a murit la spital în cursul zilei de joi, 22 februarie. Ema - așa cum îi spuneau apropiații - era elev la Școala Gimnazială "Alexandru Vaida Voevod". Comunitatea locală este șocată de tragedie.

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 17:58

Vezi și

Tragedie într-o localitate din judeţul Cluj. Emanuel Iosif Filip, un copil de doar 11 ani, a murit după ce într-o clipă de neatenţie a înghiţit capacul de la valva roţii de la bicicletă.

Tatăl său era în preajmă și a încercat să îi ofere primul ajutor, însă nu a reuşit. Obiectul a ajuns în plămâni şi, chiar dacă băiatul a fost operat imediat, nu a mai putut fi salvat.  

Emanuel Iosif Filip, copilul de 11 ani din Bobâlna, s-a zbătut opt zile între viață și moarte

A fost chemată de urgenţă ambulanţa, iar copilul a ajuns în cel mai scurt timp posibil la spital şi operat de urgenţă, dar chiar şi aşa după 8 zile de agonie organismul i-a cedat şi a intrat în moarte cerebrală.

Toată lumea din comunitatea clujeană Bobâlna este şocată de acest eveniment tragic care readuce în prim plan lipsa pregătirii pentru primul ajutor medical atunci când este cazul.

"Cu inimile îndoliate, colectivul Școlii Gimnaziale "Alexandru Vaida Voievod" Bobâlna vă anunță că în ziua de 22 februarie 2024 s-a mutat la ceruri elevul nostru, Emanuel Iosif Filip. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 24 februarie 2024, ora 13:00, în localitatea Maia, când ne vom lua un ultim rămas-bun de la elevul nostru drag! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!", au postat reprezentanții unității școlare, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Durere după moartea lui Emanuel, copilul de 11 ani din Cluj care s-a înecat cu un capac de șurub: "Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină!"