Antena Meniu Search
x

Video Copil de 11 ani mort, după ce s-a înecat cu un capac în timp ce îşi umfla roţile de la bicicletă, în Cluj. Inima i-a cedat după 8 zile

Tragedie într-o localitate din judeţul Cluj. Un copil de doar 11 ani a murit, după ce, într-o clipă de neatenţie, a înghiţit capacul de la valva roţii de la bicicletă. Obiectul a ajuns în plămâni şi, chiar dacă băiatul a fost operat imediat, nu a mai putut fi salvat.  

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.02.2024, 14:16

Vezi și

Băiatul încerca să îşi umfle roata de la bicicletă şi cel mai probabil într-un moment de neatenţie acel şurub de la cauciului de la bicicletă pe care îl ţinea între buze şi aproape imediat a intrat în şoc respirator. Tatăl său era în preajmă, a încercat să îi ofere primul ajutor, însă nu a reuşit.

A fost chemată de urgenţă ambulanţa iar copilul a ajuns în cel mai scurt timp posibil la spital şi operat de urgenţă, dar chiar şi aşa după 8 zile de agonie organismul i-a cedat şi a intrat în moarte cerebrală. Toată lumea din comunitatea clujeană Bobâlna este şocată de acest eveniment tragic care readuce în prim plan lipsa pregătirii pentru primul ajutor medical atunci când este cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil de 11 ani mort, după ce s-a înecat cu un capac în timp ce îşi umfla roţile de la bicicletă, în Cluj. Inima i-a cedat după 8 zile