Antena Meniu Search
x

Video "El are doi neuroni, dar sunt plecaţi în vacanţă". Inconştienţa unui tânăr din Târgu Jiu, filmată pe TikTok. Băiatul îşi riscă viaţa, sărind în apele Jiului

Câţiva adolescenţi din Târgu Jiu au dus amuzamentul şi distracţia la extrem, pentru câteva vizualizări pe TikTok. Unul dintre ei a fost filmat de prieteni în timp ce sare de pe un pod, direct în apele Jiului, fără a se gândi vreo secundă că îşi pune viaţa în pericol. 

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 17:40

Vezi și

S-a întâmplat ieri, lângă Parcul Central din oraş. Un adolescent este filmat în timp ce, îmbrăcat sumar, sare de pe podul Ferdinand direct în apele Jiului. Un gest de inconştienţă, care l-ar fi putut costa viaţa pe protagonist. Totul pentru câteva vizualizări şi aprecieri care aveau să urmeze după ce clipul a fost urcat pe TikTok. 

Întreaga scenă a fost filmată de câţiva prieteni, care pe fundal descriu imaginile în care apare prietenul curajos. "Nu, că el are doi neuroni, dar sunt plecaţi în vacanţă, adică... Dacă îi mai daţi un milion se aruncă şi în .... goală. Ce face omul pentru TikTok!", spun tinerii amuzaţi, în timp ce înregistrează grozăvia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "El are doi neuroni, dar sunt plecaţi în vacanţă". Inconştienţa unui tânăr din Târgu Jiu, filmată pe TikTok. Băiatul îşi riscă viaţa, sărind în apele Jiului