Antena Meniu Search
x

Fostul episcop de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, vizat de o nouă anchetă

O nouă sesizare a apărut pe numele fostului episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanu! Acesta este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu elevi seminarişti.

Vezi și

O nouă sesizare a apărut pe numele fostului episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanu! Acesta este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu elevi de la Seminarul Huşi. Bârlădeanu mai este implicat într-un scandal sexual după ce au apărut mai multe filmuleţe cu el întreţinând relaţii intime cu un fost elev despre care se crede că avea atunci 16 ani.

Mai multe persoane, foşti seminarişti şi preoţi, au fost citaţi pentru a fi audiaţi în următoarele zile la Poliţia Municipiului Huşi. ancheta il are in centrul atenţiei pe fostul episcop al Huşilor, Corneliu Bârlădeanul.

 Mai exact, inalta fata bisericeasca şi-ar fi ademenit elevii de seminar pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei. Scandalul sexual a izbucnit după ce însuşi episcopul s-a mers la DNA pentru a depune plângere. Atunci acuza trei preoţi că îl şantajează cu divulgarea unor imagini compromiţătoare în mass media.

Opt filmulete au fost desoperite de procurorii DNA în urma percheziţiilor efectuate. Anchetatorii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Fostul episcop de Huşi, Corneliu Bârlădeanu, vizat de o nouă anchetă