Antena Meniu Search
x

Video "Era un băiat cuminte". Doi soţi din Ilfov, măcelăriţi în propria casă de fostul ginere. Doar bărbatul a supravieţuit, dar se află în stare gravă la spital

Crimă şocantă, seara trecută, în comuna Ciorogârla, judeţul Ilfov. Un bărbat de 37 de ani şi-a înjunghiat foştii socri chiar în locuinţa acestora. În urma atacului sângeros, femeia de 50 de ani a murit pe loc, iar soţul acesteia, un bărbat de 52 de ani a ajuns în stare critică la spital. Atenţie, vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 06.03.2023, 08:14

Vezi și

Scenele de groază s-au petrecut aseară, în jurul orei 18.00. Cei doi soţi se aflau în casă, împreună cu fiul acestora, iar în fracţiune de secundă liniştea a fost spulberată de fostul partener al fiicei lor. Ameţit bine de aburii alcoolului, bărbatul a început să facă scandal, iar când spiritele s-au încins, a pus mâna pe cuţit şi s-a năpustit asupra celor doi. 

Măcelăriţi în propria casă

Anne-Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că părinţii săi au fost agresaţi fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat.

După ce şi-a atacat foştii socrii, atacatorul s-a făcut nevăzut. În urma multiplelor lovituri de cuţit, femeia de 50 de ani a murit pe loc, iar soţul acesteia, un bărbat de 52 de ani  a fost transportat în stare critică la spital, după ce pierduse deja mult sânge. 

Pe acelaşi subiect

Anne-Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: În urma activităţilor efectuate, colegii mei din cadrul Poliției oraşului Bragadiru, împreună cu poliţiştii de la Acţiuni Speciale Ilfov l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor şi l-au depistat la domiciliul acestuia. În prezent, aflându-se sub custodia poliţiştilor. 

Apropiaţii celui care şi-a ucis fosta soacră cu sânge rece sunt şocaţi. 

Reporter-fostul coleg al atacatorului: Aţi auzit scandal sau ceartă?

- Nu domnule. Eu stau la şase, şapte case de aici. Nu am auzit nimic, dar el era un băiat cuminte. El a lucrat cu mine pe şantier şi nu era un băiat recalcitrant. Era un băiat supus. 

Bărbatul de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Era un băiat cuminte". Doi soţi din Ilfov, măcelăriţi în propria casă de fostul ginere. Doar bărbatul a supravieţuit, dar se află în stare gravă la spital