Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Era un băiat deosebit". Daniel, polițistul care s-a sinucis în secția pe care o conducea, plâns de întreaga comunitate. Viața, cea mai grea misiune pentru el

Viaţa s-a dovedit a fi cea mai grea misiune. Deşi avea o carieră de succes şi urma să se căsătorească religios cu aleasa inimii sale, şeful de post dintr-o comună vâlceană, a ales în schimb să îşi pună capăt zilelor. O colegă de serviciu l-a găsit fără suflare, iar lângă el se afla un bilet de adio pentru soţia sa.

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 08:12

Daniel Tistu era şeful de post din localitatea Roşiile din judeţul Vâlcea. Agentul, în vârstă de 28 de ani, era căsătorit civil de doar un an, iar în 2025 trebuia să ajungă la altar cu aleasa inimii sale. Ieri, în timpul turei de noapte, poliţistul a recurs la un gest extrem.

"A fost găsit în postul de poliţie împuşcat", a declarat Ion Marinescu, responsabil achizitii publice primaria Roșiile.

Găsit de o colegă de muncă

Vezi și

O colegă de serviciu a fost cea care a făcut descoperirea macabră. Femeia l-a găsit fără suflare, iar lângă el era un bilet de adio pentru soţie. Vestea a căzut ca un trăsnet.

Pe acelaşi subiect

"Nu ne-a venit să credem pentru că era un băiat deosebit, cu bun simţ, respectos şi din câte am auzit era şi un bun profesionist", a declarat Cosmin Bocsaru, primar Lăcusteni.

Mesaje emoţionante din partea apropiaţilor au curs pe reţelele de socializare. Criminaliştii au luat mai multe probe de la locul tragediei.

"Din analiza preliminară a probelor administrate în cauză se conturează varianta sinuciderii", a declarat Adriana Popescu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

La sfârşitul anului 2021, atunci când a preluat postul de conducere, agentul a fos declarat apt din punct de vedere psihologic. Nimeni nu îşi explică însă ce l-a împins să facă un asemea gest. Familia îndoliată se pregăteşte acum de înmormântare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Era un băiat deosebit". Daniel, polițistul care s-a sinucis în secția pe care o conducea, plâns de întreaga comunitate. Viața, cea mai grea misiune pentru el