Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Copilul de 4 ani din Vrancea, snopit în bătaie de un vecin, fusese lăsat de mamă să meargă la el să-i dea o bomboană. Când l-a căutat, l-a găsit leşinat

Caz şocant în judeţul Vrancea. Un copil de 4 ani a ajuns la terapie intensivă, după ce a fost bătut salbatic de un vecin beat. Mama copilului l-a lăsat să meargă în vizită să îi dea o bomboană, iar când l-a căutat, l-a găsit leşinat. 

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 23:48

Imaginile cu copilul bătut sunt greu de privit. E pur şi simplu mutilat după ploaia de lovituri. Nimeni nu stie ce s-a petrecut în apartamentul agresorului şi de ce şi-a vărsat individul beat furia pe un baieţel de 4 ani.

Mama copilului recunoaşte ca l-a lăsat să plece cu vecinul

"Eram afară cu copiii şi cu niște vecini stăteam pe bancă. A venit vecinul care mi-a bătut băiatul și mi-a spus dacă îi dau voie ca să se ducă la el să-i dea o bomboană. Am lăsat băiatul să se ducă la el. Băiatul nu a mai ieșit de la el. A durat vreo 20 de minute, să nu exagerez", spune Cornelia Tagarici, mama copilului. 

Vezi și

Văzând că cel mic nu se întoarce, mama l-a trimis pe fiul mai mare, în vârstă de 11 ani, să vadă ce s-a întâmplat. Copilul şi-a găsit fratele snopit în bătaie şi inconştient. 

Pe acelaşi subiect

"Am văzut copilul la circa un metru distanță de ușa leșinat, era întins. Am luat copilul în brațe și l-am întrebat: ce ai făcut la copilul? Mi-a zis așa cu nonșalanță că și cum a rupt o hârtie. Nu știu, nu i-am făcut nimic. Mi-a leșinat în brațe" , povesteşte Marian Călin, un alt vecin.

Băiatul a fost transportat la spital în stare gravă

"Prezintă multiple traumatisme la nivel facial și abdominal. Medicii au reușit să-l echilibreze, să-l scoată din starea de inconștiență, dar din păcate starea lui de sănătate rămâne în continuare una critică, în momentul de față aflându-se internat în secția de terapie intensivă a spitalului sub strictă supraveghere medicală", spune Alina Cosma, purtător de cuvânt Spitalul Sf. Pantelimon Focșani

"Bărbatul a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei municipiului Adjud pentru audieri", a declarat Cătălina Murariu, IPJ Vrancea. 

Poliţia a sesizat protecția copilului

"Copilul va fi spus unei expertize medico-legale amănunţite. Cazul rămâne în continuare în evaluare", a declarat Dan Ștefan, purtător de cuvânt DGASPC Vrancea.

Agresorul este reținut sub acuzația de loviri și alte violente. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Copilul de 4 ani din Vrancea, snopit în bătaie de un vecin, fusese lăsat de mamă să meargă la el să-i dea o bomboană. Când l-a căutat, l-a găsit leşinat