Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce a scris Daniel, polițistul găsit mort într-o secție de poliție din Vâlcea, în biletul de adio

Avea o carieră de succes, abia se căsătorise civil și urma să facă nunta. Dar cu toate acestea, Daniel a ales moartea.

de Monica Palade

la 08.08.2024 , 14:12

Tânărul de 28 de ani a fost găsit mort în secția de poliție pe care o conducea în Roșiile, județul Vâlcea. S-a împușcat. Nu a vrut să lase loc de interpretări, așa că a scris un bilet de adio, adresat chiar soției sale.

Ce a scris Daniel în biletul de adio

Alerta s-a dat la primele ore ale dimineții de joi. O femeia a sunat să anunță că l-a găsit pe Daniel fără viață pe canapeua din secția de poliție. Era chiar șeful de post. Bărbatul era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile „Lascăr Campina”, promoția decembrie 2017. La sfârșitul anului 2021, a fost declarat apt psihologic pentru ocuparea postului de conducere. În urma sa, Daniel a lăsat și un bilet de adio. I-a scris soției că o iubește, dar nu mai poate lupta.

Articolul continuă după reclamă

Vestea morții a căzut ca un trăsnet pentru apropiați. Mesajele au curs pe rețelele de socializare. „Pacat un baiat extraordinar!” “Rămas bun, prieten drag! Vei rămâne mereu în sufletele noastre, Daniel”, „Dumnezeu sa te ierte ! Ai plecat prea devreme vărule , rămas bun nu te vom uita niciodată! Dumnezeu are grija de tine si vei rămâne vesnic in sufletele noastre”, „Odihna veșnică fie-i tarina ușoară ca fulgul de nea condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de cei dragi.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Ce a scris Daniel, polițistul găsit mort într-o secție de poliție din Vâlcea, în biletul de adio