Antena Meniu Search
x

Trei femei și un bărbat au vrut să spargă un magazin din Constanța

Scene ca în filme s-au derulat în duminică dimineaţă la Constanţa! Un bărbat şi trei femei au încercat să spargă un magazin de bricolaj. Au fost însă surprinşi de paznicii care au încercat să îi oprească.

de Redactia Observator

la 16.12.2019, 01:59

Vezi și

Scene ca în filme s-au derulat în duminică dimineaţă la Constanţa! Un bărbat şi trei femei au încercat să spargă un magazin de bricolaj. Au fost însă surprinşi de paznicii care au încercat să îi oprească. Hoţii au reuşit să fugă după ce i-au ameninţat cu un cuţit pe agenţii de pază. 

In fata anchetatorilor au ajuns inițial fratele unuia dintre talhari, doi prietenii ai acestuia şi o femeie. Ei fusesera trimisi sa recupereze masina cu care hotii au fugit de la magazin, si abandonata apoi pe o strada din comuna Cerna. Asa au aflat politistii ca jaful a fost bine pus la punct, dejucat însă de un paznic.

Barbatul i-a surprins pe hoti si cu ajutorul unui coleg a incercat sa ii opreasca. Unul s-a asezat in fata masinii, iar cealalt s-a urcat pe capota. Hotii nu s-au speriat, ba chiar i-au amenintat pe agenti cu un cutit. Cei patru sunt acum cautati pentru talharie calificata, iar cand vor fi prinsi risca pana la 10 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trei femei și un bărbat au vrut să spargă un magazin din Constanța