Antena Meniu Search
x

"Gata, suntem salvaţi". MApN, campanie de recrutare cu Selly în prim plan: cum au reacţionat românii

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a declarat că românii cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani se vor putea înscrie într-un stagiu militar voluntar. Aceştia vor petrece patru luni într-o unitate militară.

de Redactia Observator

la 25.08.2022, 14:34

"Gata, suntem salvaţi". MApN, campanie de recrutare cu Selly în prim plan: cum au reacţionat românii
- MApN

Ministerul Apărării oferă şi un "salariu" pentru cei care să se înscrie. Sumele pentru soldă vor fi cuprinse, cel mai probabil, între 1.500 și 2.000 de lei pe lună, iar la finalul stagiului militar există și posibilitatea ca absolventul să primească trei salarii medii, ca primă pentru înscriere.

Pentru însufleţi campania şi în încercarea de a atrage tinerii, MApN a apelat la serviciile vlogger-ului Selly. "Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!", se arată în mesajul postat de MApN pe contul oficial de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacţiile nu au fost însă tocmai cele aşteptate de iniţiatorii campaniei. Cei care au văzut postarea nu au fost foarte încântaţi de faptul că Ministerul Apărării şi-a asociat imaginea cu Selly. "Cu siguranță ați găsit cel mai bun exemplu...cred ca e buluc la recrutare", "Ați adus un copil sa se joace cu uniforma și să țopăie în tanc? se vede din poze cât își ia de în serios rolul" sau "Gata, suntem salvați" sunt doar câteva dintre comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Gata, suntem salvaţi". MApN, campanie de recrutare cu Selly în prim plan: cum au reacţionat românii