Antena Meniu Search
x

GREVĂ URIAŞĂ în ITALIA, după moartea groaznică a lui Ioan Craiu. Românul a fost ucis de piesa unui utilaj, care s-a rupt şi l-a lovit mortal în cap

Moartea fulgerătoare a nemțeanului Ioan Craiu, în urma unui accident de muncă în Italia, induce stare de grevă în toate companiile siderurgice din provincia Verona, Italia.

GREVĂ URIAŞĂ în ITALIA, după moartea groaznică a lui Ioan Craiu. Românul a fost ucis de piesa unui utliaj, care s-a rupt şi l-a lovit mortal în cap

Moartea fulgerătoare a nemțeanului Ioan Craiu, în urma unui accident de muncă în Italia, induce stare de grevă în toate companiile siderurgice din provincia Verona, Italia.

Astfel, din cauza acestui tragic accident de muncă, dar și a altor accidente grave care au avut loc în Verona în ultimele luni, sindicatele Fim, Fiom și Uilm au declarat pentru joi, 14 septembrie, grevă de 8 ore în toate companiile siderurgice din provincie, potrivit tgverona.it.

Între orele 10.00- 12.00, în piața orașului va avea loc și o manifestație autorizată a lucrătorilor.

Potrivit unui comunicat transmis de sindicatele industriale reunite, se insistă pentru respectarea legilor de securitate în procesul muncii și solicită o întâlnire cu asociațiile antreprenoriale din zonă, cât mai curând posibil.

Românul în vârstă de 32 de ani a decedat sâmbătă, 9 septembrie. Lucra la o fabrică de oțel din Vallese di Oppean, provincia Verona. În timpul unei manevre de ridicare a capacului unui cuptor, utilajul de ridicare a cedat pe neașteptate.  Ioan a fost lovit mortal în zona capului de un cârlig.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » GREVĂ URIAŞĂ în ITALIA, după moartea groaznică a lui Ioan Craiu. Românul a fost ucis de piesa unui utilaj, care s-a rupt şi l-a lovit mortal în cap