Antena Meniu Search
x

Haos de nedescris în ultima zi de pelerinaj la Catedrala Mântuirii Neamului din Capitală

Mii de credincioşi, care erau la coadă, speriaţi că nu vor mai putea să intre în sfântul altar, au rupt cordonul pus de jandarmi şi s-au îmbrâncit să ajungă cât mai repede în biserică.

Vezi și

Mii de credincioşi, care erau la coadă, speriaţi că nu vor mai putea să intre în sfântul altar, au rupt cordonul pus de jandarmi şi s-au îmbrâncit să ajungă cât mai repede în biserică. Au fost şi oameni care au căzut unul peste altul pe scările îngheţate.

În timp ce unii erau la pământ, alţii aleargau să apuce să intre în lăcaşul sfânt. Cert este că oamenii s-au împins şi s-au îmbrâncit, au rupt şi au dărâmat şi gardurile montate de jandarmi.

Agitaţia pământească i-a întors de la cele sfinte chiar şi pe slujitorii Domnului. Un preot a devenit agresiv la vederea camerelor de filmat. 

Slujba de Sf. Andrei va fi oficiată mâine, vineri, de Patriarhul Daniel, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi. La liturghie participă şi Preafericitul Părinte Teofil al III-lea, Patriarhul Ierusalimului şi al Palestinei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 1 decembrie la ora 10, la Catedrala Mântuirii Neamului, clopotele vor răsuna pentru omagierea eroilor naţionali. Tot sâmbătă, după slujbă, biserica va fi închisă pentru ca lucrările să continue. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Haos de nedescris în ultima zi de pelerinaj la Catedrala Mântuirii Neamului din Capitală