Antena Meniu Search
x

Video Imagini de infarct filmate pe un drum din Bihor. O șoferiță beată a semănat panică pe șosea

În această dimineaţă, o femeie de 57 de ani care a urcat beată la volan era să provoace o adevărată tragedie pe un drum naţional din Bihor. În imaginile surprinse de o cameră de bord pe DN 19 se vede că şoferiţa nu poate să menţină maşina în linie dreaptă și ajunge pe contrasens, unde aproape că intră într-un TIR. Reuşeşte însă în ultima clipă să evite impactul. 

de Redactia Observator

la 28.12.2021, 13:37

Vezi și

După alte câteva sute de metri loveşte în plin o maşină parcată pe marginea drumului. Chiar şi cu autoturismul avariat, femeia îşi continuă drumul până când este oprită de un echipaj de poliţie în localitatea Biharia. În urma testării alcolemiei, rezultatul a fost de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal. 

Ce spune IPJ Bihor

"Marți, 28 decembrie a.c.,la ora 08.15, la intersecția D.N.19 cu strada Szent Péter din localitatea bihoreană Biharia, în urma unui apel 112, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au oprit în trafic un autoturism care circula dinspre Satu Nou înspre Oradea și care prezenta avarii în partea dreapta față. La volanul autoturismului a fost identificată o femeie de 57 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor. Aceasta este bănuită că, în timp ce conducea autoturismul respectiv pe raza localității Biharia, ar fi acroșat un autoturism care era parcat în fața unui imobil, pe partea dreaptă a drumului național, iar apoi și-a continuat deplasarea. Evenimentul rutier a fost fără victime.

Pe acelaşi subiect

În urma testării conducătoarei autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că aceasta prezenta o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celei în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia".

Şofer de TIR, pericol public pe şoselele din Bihor

În urmă cu câteva zile, tot în Bihor, un şofer de TIR băut s-a urcat la volan şi a început să facă echilibristică pe drum. A fost oprit cu greu de doi şoferi, care i-au luat cheile din contact şi au sunat la 112. La sosirea poliţiştilor, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,38 în aerul pur expirat. Şoferul de TIR a fost arestat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Imagini de infarct filmate pe un drum din Bihor. O șoferiță beată a semănat panică pe șosea