Antena Meniu Search
x

Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: 'Le-au pus pistoalele la tâmplă'

Cei doi poliţişti bătuţi cu sălbăticie de rudele unor bărbaţi pe care i-au urmărit în trafic au ajuns la spital, fiind diagnosticaţi cu mai multe traumatisme la cap.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.11.2019, 11:56

Cei doi poliţişti bătuţi cu sălbăticie de rudele unor bărbaţi pe care i-au urmărit în trafic au ajuns la spital, fiind diagnosticaţi cu mai multe traumatisme la cap.

Totul s-a întâmplat în satul Călina, comuna Prundeni din Vâlcea, în timpul unei urmăriri în trafic.

Potrivit sindicaliştilor Europol, situaţia celor doi poliţişti a fost mult mai gravă şi că agresorii, respectiv cei doi tineri urmăriţi în trafic şi rudele lor, chiar i-au pus în genunchi pe cei doi poliţişti şi i-ar fi ameninţat cu propriile pistoale.

"Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!", se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

Pe acelaşi subiect

Oficial, poliţiştii IPJ Vâlcea au anunţat că pistoalele celor doi agenţi au căzut în timpul scandalului, însă nu au fost luate de agresori, ci au fost recuperate de poliţiştii chemaţi în ajutor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţişti bătuţi cu sălbăticie în satul Călina din Vâlcea

Cei doi poliţişti i-au urmărit în trafic pe cei doi suspecţi şi chiar au tras nouă focuri de armă în plan vertical, dar şi în direcţia maşinii.

Suspecţii au reuşit să ajungă acasă, în satul Călina din Vâlcea, iar acolo, cei doi poliţişti au fost înconjuraţi de rudele acestora.

Cei doi poliţişti bătuţi în satul Călina din Vâlcea

Cei doi poliţişti au fost bătuţi cu sălbăticie, iar în timpul scandalului, pistoalele le-au căzut pe pământ.

Poliţiştii au fost transportaţi de urgenţă la spital, fiind diagnosticaţi cu traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: 'Le-au pus pistoalele la tâmplă'