Antena Meniu Search
x

Video Incident grav la un raliu, în Drobeta-Turnu Severin: un tânăr de 17 ani, prins între maşina de curse şi gard. Organizatorii dau vina pe adolescent

Incident grav la o competiţie auto în Drobeta-Turnu Severin: o mașină de raliu a spulberat un tânăr de 17 ani, care se ocupa chiar de securitatea evenimentului. Băiatul a fost prins între autoturismul scăpat de sub control și gardul de protecție. Organizatorii dau vina chiar pe victimă pentru că stătea pe telefon şi nu s-a ferit la timp.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 19:29

Vezi și

Accidentul a avut loc în timpul unei etape a Campionatului Național de.... Îndemânare Auto! În imagini, se vede cum maşina derapează, iese de pe traseu, sare peste trotuar și se opreşte în gardul lângă care se afla tânărul. Băiatul care trebuia să asigure securitatea traseului, stătea pe o bordură şi se uita pe telefon în momentul impactului. "A dat în gard prima dată. Era undeva aici, stătea ceva de genul. Nu era atent. Nu l-a lovit direct, a dat prima dată în gard şi apoi l-a prins un pic în momentul în care s-a apropiat maşina de el", spune un martor.

Spectatcorii au filmat scene cumplite după accident. Băiatul e întins pe jos, iar martorii înceracă să îi acorde primul ajutor. Imaediat ajung mai multe echipaje de polițiști și medici. Adolescentula scăpat ca prin minune. Are răni la un picior, dar starea lui este stabilă. "O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale. Un tânăr conştient, cooperant care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior", a declarat Adrian Răţulescu, ISU Drobeta.

Organizatorii evenimentului dau vina chiar pe băiatul lovit. "Unul dintre băieţii care asigurau securitatea traseului în loc să fie atent să asigure securitatea din nefericire el a stat pe telefon şi era într-o poziţie în care el nu a văzut că a venit maşina. În felul asta l-a acroşat, l-a atins fără să fie un accident grav, dar totuşi s-a întâmplat să îl acroşeze", a declarat Teodor Gheorghe, organizator. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi înceracă să afle cine e vionvat pentru ce s-a întâmplat. În ultimii ani au fost mai multe accidente în competiţii naţionale. Vara trecută, doi copii au fost răniţi după ce pilotul de raliu Mihai Leu a derapat în a doua etapă a campionatului de Super Rally de la Târgu Mureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Incident grav la un raliu, în Drobeta-Turnu Severin: un tânăr de 17 ani, prins între maşina de curse şi gard. Organizatorii dau vina pe adolescent