Antena Meniu Search
x

Video La un pas de tragedie: O mașină de raliu a lovit un tânăr de 17 ani, la Drobeta-Turnu Severin. Momentul şocant, filmat

Incident grav la cursele de maşini din cadrul Campionatului Național de Îndemânare Auto, din Drobeta-Turnu Severin! Un tânăr de 17 ani, responsabil cu supravegherea traselui, a fost lovit de unul dintre autoturismele participante la raliu. Şoferul maşinii ar fi scăpat de sub control autoturismul, care a derapat şi l-a lovit pe băiat.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 08:42

Vezi și

Tânărul supraveghea traseul când a fost lovit de maşină. Pe imaginile surprinse de camere se observă cum autoturismul derapează, iese din decor şi ricoşează în gard, iar mai apoi îl atinge pe bărbatul care stătea rezemat de bordură. 

Un echipaj a intervenit la faţa locului pentru a-i oferi prim ajutor tânărului, rănit grav la piciorul drept. Acesta fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

plt. adj. Adrian Răţulescu, ISU Drobeta: O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale. Un tânăr conştient, cooperant care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior.

Ce au spus organizatorii evenimentului

Pe acelaşi subiect

Organizatorii evenimentului spun că incidentul s-a petrecut din mai multe cauze, printre care și neatenția tânărului lovit. 

Teodor Gheorghe, organizator: Unul dintre băieţii care asigurau securitatea traseului în loc să fie atent să asigure securitatea din nefericire el a stat pe telefon şi era într-o poziţie în care el nu a văzut că a venit maşina. În felul asta l-a acroşat, l-a atins fără să fie un accident grav, dar totuşi s-a întâmplat să îl acroşeze. 

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a se stabili cine se face vinovat de incindent, însă până atunci au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » La un pas de tragedie: O mașină de raliu a lovit un tânăr de 17 ani, la Drobeta-Turnu Severin. Momentul şocant, filmat