Antena Meniu Search
x

Video Ion Caramitru, despărţire emoţionantă de cei care l-au admirat şi iubit. Teatrul Naţional din Bucureşti, neîncăpător pentru mesajele de "Rămas bun!"

Cei care vor să-şi ia rămas bun de la Ion Caramitru pot merge la Teatrul Naţional din Bucureşti. Acolo s-a deschis o carte de condoleanţe, iar cei care l-au iubit au trecut deja să lase acolo un gând bun.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 07.09.2021, 20:20

Vezi și

Teatrul Naţional Bucureşti a amenajat în foaierul Sălii Mari un spaţiu în care se pot depune coroane, flori şi se poate păstra un moment de reculegere. De asemenea, a fost pusă la dispoziţia celor care vor să lase un mesaj în memeoria marelui actor şi regizor şi o carte de condoleanţe. Atât una fizică, cât şi una online, astfel încât români din toate colţurile ţării să îşi poată expirma durerea. Cei care vor să îşi ia rămas bun de la Ion Caramitru sunt aşteptaţi aici, până vineri.

Actorul Ion Caramitru, unul dintre cei mai mari actori ai generaţiei sale, a încetat din viaţă la vârsta de 79 de ani duminică, la Spitalul Elias, din Capitală. Teatrul Naţional Bucureşti a anunţat că înmormântarea va avea loc vineri, de la ora 12, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Ion Caramitru, despărţire emoţionantă de cei care l-au admirat şi iubit. Teatrul Naţional din Bucureşti, neîncăpător pentru mesajele de "Rămas bun!"