Antena Meniu Search
x

Video Un ultim rămas bun de la Ion Caramitru: Carte de condoleanţe, deschisă la la Teatrul Naţional din Bucureşti

O carte de condoleanţe va fi deschisă pentru maestrul Ion Caramitru la Teatrul Naţional din Bucureşti, instituţia pe care a condus-o în ultimii 16 ani.

de Alexandra Bucuroiu

la 07.09.2021, 09:31

Vezi și

De astăzi, de la ora 11.00, oamenii vor avea acces în foaierul Teatrului Naţional Bucureşti pentru a-i lăsa un ultim mesaj, în cartea de condoleanţe, maestrului Ion Caramitru.

Rămas bun de la Ion Caramitru

Trupul neînsufleţit al lui Ion Caramitru nu va fi, însă, depus la Teatrul Naţional Bucureşti, aşa cum se aşteptau toţi cei care l-au iubit şi care i-au urmărit activitatea din timpul vieţii. A fost decizia familiei, care a cerut discreţie în aceste momente grele, astfel că sicriul ajunge la o biserică din Capitală.

La Teatrul Naţional Bucureşti a fost depus portretul îndoliat al lui Ion Caramitru la care au ajuns colegi de breaslă, actori, directori de teatre. S-au aprins lumânări şi s-au depus flori. Toată lumea a venit să-şi ia rămas bun de la marele maestru Ion Caramitru care ar urma să fie înmormântat în zilele următoare la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un ultim rămas bun de la Ion Caramitru: Carte de condoleanţe, deschisă la la Teatrul Naţional din Bucureşti