Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jaf cu cuţitul la gât într-o sală de jocuri din Galaţi

Un tânăr de 35 de ani, din Galaţi, înarmat cu un cuţit, a jefuit o sală de jocuri din oraş şi a reuşit să fugă cu peste 6.000 de lei.

de Alin Tarnovschi

la 22.11.2019 , 12:22

Un tânăr de 35 de ani, din Galaţi, înarmat cu un cuţit, a jefuit o sală de jocuri din oraş şi a reuşit să fugă cu peste 6.000 de lei.

Totul s-a întâmplat duminică, 17 noiembrie 2019, la o sală de jocuri din Galaţi.

În jurul orei 150.00, un angajat al sălii a fost ameninţat cu cuţitul la gât de un tânăr care a intrat în sală şi i-a cerut toţi banii.

Vezi și

Momentele atacului au fost surprinse de o cameră de supraveghere, iar pe imagini se poate observa cum tâlharul ţine un cuţit la gâtul angajatului, în timp ce acesta scoate banii din încasări.

Pe acelaşi subiect

În total, tâlharul a fugit cu 6.140 de lei.

Angajatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii au demarat o anchetă.

"În cauză s-a constituit o echipă de cercetare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați care, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, în mai puțin de 48 de ore de la comiterea faptei, a identificat persoana suspectă de comiterea acesteia ca fiind un bărbat de 35 ani, din Galați.

Pe numele acestuia s-a emis un mandat de aducere, bărbatul fiind dat și în consemn la frontiera de stat.

Ieri, 19 noiembrie 2019, în jurul orei 10.00, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată în timp ce încerca să părăsească țara la punctul de trecere a frontierei Petea, jud. Satu Mare. Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Județean Galați și, în urma audierilor, a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă", se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Jaf cu cuţitul la gât într-o sală de jocuri din Galaţi