Antena Meniu Search
x

Jandarmii, scandal pe litoral. Turiştii veniţi să se cazeze într-un hotel din staţiunea Jupiter s-au trezit fără camere

Jandarmii au reuşit să dea peste cap ordinea şi disciplina într-un hotel de pe litoralul românesc! Aceştia veniseră la Jupiter ca să participe la un eveniment sportiv. Numai că s-a produs o mare încurcătură, iar turiştii care urmau să se cazeze acolo s-au trezit că nu mai au locuri.

Vezi și

Jandarmii au reuşit să dea peste cap ordinea şi disciplina într-un hotel de pe litoralul românesc! Aceştia veniseră la Jupiter ca să participe la un eveniment sportiv. Numai că s-a produs o mare încurcătură, iar turiştii care urmau să se cazeze acolo s-au trezit că nu mai au locuri. Au fost direcţionaţi spre alte unităţi de cazare, iar cei care nu au acceptat, şi-au primit banii înapoi.

La hotelurile din Jupiter au fost cazaţi 1.200 de jandarmi participanţi la evenimentul destinat lor - Cupa Jandarmeriei. 

ANDREI ŢIGĂNAŞ, director hotel: La momentul respectiv nu stiam cati turisti se vor inscrie, nici cati jandarmi se vor inscrie. Prin sistemul de vanzare se ajunge la momentul de overbooking, dar nu au nicio legatura jandarmii.

Atât turiştii care urmau să se cazeze, cât şi jandarmii au fost mutaţi la hoteluri diferite. Au fost, însă, anunţaţi din timp. Cu toate acestea, tot au fost nemulţumiţi. Noua locaţie nu beneficia de aceleaşi facilităţi, mai exact, de piscină. 

Pentru jandarmi, un sejur de 4 nopţi şi 3 mese pe zi a costat 725 de lei de persoană, iar Guvernul le-a oferit vouchere de 1.450 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Jandarmii, scandal pe litoral. Turiştii veniţi să se cazeze într-un hotel din staţiunea Jupiter s-au trezit fără camere