Jumări și gulaș la Dansul Lingurilor de Lemn
Clujenii s-au înghesuit astăzi la un concurs culinar. Unii pentru a-şi demonstra talentul, alţii pentru a degusta. Dansul Lingurilor de Lemn, aşa cum a fost numit, a adunat zeci de pasionaţi ai bucătăriei
Clujenii s-au înghesuit astăzi la un concurs culinar. Unii pentru a-şi demonstra talentul, alţii pentru a degusta. Dansul Lingurilor de Lemn, aşa cum a fost numit, a adunat zeci de pasionaţi ai bucătăriei.
Startul la gătit s-a dat la prima oră a dimineţii. Pe muzică! 25 de echipe s-au înscris la concursul culinar organizat în cadrul Zilelor Culturale Maghiare. Bucătarii amatori au încercat să impresioneze gurmanzii prezenţi prin reţete care mai de care.
Pe lângă gulaş, din oalele şi ceaunele puse pe foc nu putea lipsi celebra varză a la Cluj, dar nici sarmalele. Iar una dintre echipe a decis să facă jumări.
După câteva ore în care muzicanţii s-au dat în spectacol iar focul a sfârâit sub bucate, a venit şi momentul degustării. Pofticioşii au făcut coadă la fiecare ceaun.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰