Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Lacrimi pentru Bogdan, tânărul mort într-un accident rutier în Botoşani. Claudia va îmbrăca hainele de doliu în loc de rochia de mireasă

Un tânăr a murit iar altul a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident petrecut pe raza localității Vlăsinești din judeţul Botoşani. Autoturismul în care se aflau a intrat într-un cap de pod. La volan era un tânăr în vârstă de 23 de ani, care a lăsat în urma lui o familie indoliată şi o feţită de doar câţiva anişori.

de Angela Bertea

la 15.12.2021 , 11:08

S-a urcat în maşină şi a plecat la magazin să-i facă hatârul fetiţei sale de 3 ani, dar nu s-a mai întors.

Claudia-prietena: "După o oră după ce a plecat de acasă după suc la fetiţă am primit un telefon să mă duc în comuna Vlăsineşti că a avut un accident". 

Acolo a aflat că Bogdan, bărbatul care urma să-i devină soţ a murit.

Vezi și

Claudia-prietena: O durere foarte mare pentru că îl ştiu de o viaţă, de când eram la grădiniţă. Nu am avut nimic mai scump decât pe el şi copilul.  

Pe acelaşi subiect

Înmormântare în loc de nuntă

Vecini: - Era băiat cuminte, nu ştiu cum s-a întâmplat accidentul. 

- Băiatul era foarte cumsecade, era liniştit, nu făcea scandal... 

Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Martorii spun că tânărul ar fi testat o maşină scoasă la vânzare.

Tânăr: Am sunat la poliţie, am vorbit cu inspectoratul. Am încercat să descarcerez persoanele, nu am reuşit. Am aşteptat să vină echipajele de descarcerare maşina care a fost implicată în accident era de vânzare, să înţeleg. Da, da, era de vânzare. Şi cine voia să o cumpere? Fratele decedatului, vitreg. Nu ştiu ce a fost în capul lor. Chiar nu pot să-mi imaginez.  

Tânăra mamă se pregăteşte acum să-l înmormânteze pe cel care urma să-i fie alături toată viaţă. Poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accident. 

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Lacrimi pentru Bogdan, tânărul mort într-un accident rutier în Botoşani. Claudia va îmbrăca hainele de doliu în loc de rochia de mireasă