Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 23 de ani, proaspăt tătic, a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod la Vlăsinești, în Botoșani

Un tânăr de 23 de ani a murit pe loc, iar altul de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod. Tragedia a avut loc noaptea trecută, pe raza localității Vlăsinești, județul Botoșani.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 18:22

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare și ambulanța SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și echipajul de terapie intensivă mobilă  SMURD.

"La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, conducătorul auto era scos din mașină de martorii accidentului, iar pasagerul de pe scaunul din dreapta față era încarcerat. Pompierii l-au scos din autoturism, acesta fiind preluat de echipajul SAJ. Conducătorul auto era inconștient. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici s-a declarat decesul", potrivit ISU Botoșani. 

Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

Acul kilometrajului s-ar fi oprt la în dreptul cifrei 110

Potrivit publicației monitorulbt.ro, șoferul ar fi circulat cu viteză. Acul kilometrajului s-ar fi oprit în dreptul cifrei 110. Jurnaliștii locali mai scriu că șoferul de 23 de ani era tatăl unui copil mic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani, proaspăt tătic, a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod la Vlăsinești, în Botoșani