Antena Meniu Search
x

Video Momentul accidentului de la Predeal. Locul unde o femeie a fost lovită de mașina viceprimarului este slab iluminat, spun localnicii

Viceprimarul din Predeal a fost implicat într-un accident rutier chiar în staţiune. Aflat la volan, a lovit aseară o femeie despre care unii martori spun că ar fi sărit de pe trotuar chiar în faţa maşinii. Victima este în stare critică la spital. Pentru că lângă locul accidentului este o trecere de pietoni, poliţiştii vor să afle dacă femeia traversa sau nu regulamentar.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 14.12.2021, 20:15

Vezi și

Accidentul a avut loc chiar pe strada principală oraş cu câteva minute înainte de ora 18.00. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că maşina nu avea viteză mare. Bărbatul nu a reuşit însă să evite impactul, iar femeia în vârstă de 68 de ani a fost aruncată câţiva metri pe şosea.

Claudiu Loghin, reporter Observator: ”Accidentul s-a petrecut in plin centrul statiunii Predeal pe sensul de mers de la Brașov către Ploiești. Impactul a fost atât de puternic încât geanta victimei a fost proiectată la aproximativ 25 de metri de trecerea de pietoni, pe contrasens”.

Finul victimei: ”Nici nu mi-a trecut prin cap să se întâmple aşa ceva, ea avea grijă tot timpul la trecerea de pietoni, era foarte atentă”.

Localnicii se plâng că zona accidentului este slab iluminată

Pe acelaşi subiect

Localnicii spun că, mai ales seara, din cauza iluminatului slab, zona nu este deloc sigură pentru pietoni.

Femeie: ”Să știți ca e un loc foarte periculos, e foarte întuneric”;

Bărbat: ”Cei care vin cu viteză excesivă nu ajung să pună frână la timp la trecerea de pietoni. Și pietonul trebuie să se asigure”.

Femeia lovită de mașina viceprimarului a fost resuscitată la locul accidentului

Echipajul medical sosit la faţa locului a resuscitat femeia aflată în stop cardio-respirator. Alina Ivan, IPJ BV: ”Victima, în varsta de 68 de ani, a fost preluata și transportata la spital pentru investigatii medicale”.

Femeia este internată la Spitalul Judetean Brasov iar medicii spun că este în stare critică. Viceprimarul din Predeal a fost testat de poliţişti pentru a stabili alcoolemia, dar rezultatul a fost negativ. Am încercat să obţinem de la aceasta un punct de vedere, însă nu a fost de găsit până la această oră. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Momentul accidentului de la Predeal. Locul unde o femeie a fost lovită de mașina viceprimarului este slab iluminat, spun localnicii