Antena Meniu Search
x

Video Mansarda unui bloc, cuprinsă de flăcări în Complexul Studențesc din Timișoara. Zeci de oameni au fost evacuați

Incendiu devastator, în Timişoara, izbucnit în urmă cu puţin timp. Acoperişul unui bloc aflat în cartierul Complex Studenţesc s-a aprins ca o torţă, iar flăcările imense, de câţiva metri, se pot observa de la sute de metri distanţă. Întrega clădire a fost inundată de fum, iar aproximativ 60 de persoane au fost evacuate din calea flăcărilor. 

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 08:18

Vezi și

Mai multe echipaje au sosit imediat la faţa locului.

Din primele informaţii nu sunt înregistrate victime, dar, chiar în acest moment, zeci de pompieri se luptă să localizeze incendiul şi să limiteze proporţiile dezastrului. 

"Am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timișoara. A fost alertat Detasamentul 1 si Detasamentul 2, acestea deplasandu-se cu toate fortele la locul interventiei. Incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafata de aproximativ 1300 mp. Primele echipaje ajunse la fata locului au costituit echipe de cautare salvare, acestea evacuand un numar de aproximativ 60 de persoane. Cu ora 07:00 a fost activata grupa operativa.In urma informatiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunitatiile ISU. Forte participante: 2 autospeciale de primă intervenție și comandă, 11 autospecialedestingere, 2 Autoscari, 5 SMURD, 2 SAJ, 4 ofiteri, 56 subofiteri", a transmis ISU Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Mansarda unui bloc, cuprinsă de flăcări în Complexul Studențesc din Timișoara. Zeci de oameni au fost evacuați