Antena Meniu Search
x

Mario Iorgulescu a ieşit din comă, mănâncă şi vorbeşte. Procurorii aşteaptă să revină în ţară, să îl audieze

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, mănâncă şi vorbeşte. Procurorii aşteaptă să revină în ţară, să îl audieze, fiul şefului LPF fiind internat într-o clinică privată din Italia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.10.2019, 09:04

Mario Iorgulescu, accident cu 240 la oră
Mario Iorgulescu a ieşit din comă, mănâncă şi vorbeşte. Procurorii aşteaptă să revină în ţară, să îl audieze - Observator.tv

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, mănâncă şi vorbeşte. Procurorii aşteaptă să revină în ţară, să îl audieze, fiul şefului LPF fiind internat într-o clinică privată din Italia.

Informaţii în exclusivitate despre Mario Iorgulescu au fost oferite vineri de dimineaţă de Antena 3. Fiul preşedintelui LPF s-a trezit din comă, a fost deconectat de la aparate şi se poate hrăni. Potrivit poliţiştilor care au cerut date despre Mario Iorgulescu spitalului din Italia unde acesta este internat, tânărul nu este păzit şi este aşteptat să se întoarcă în ţară pentru a fi audiat în dosarul deschis după ce acesta a ucis un tânăr după ce a scăpat de sub control bolidul său. 

Procurorii care se ocupăd e caz aveau trei variante la dispoziţie, după ce auc erut date medicilor care-l îngrijesc pe Mario Iorgulescu, în Italia. Fie să suspende cauza până cnd starea de sănătate a lui Mario va permite să fie audiat, fie să meargă în Italia pentru a-l interoga, fie să aştepte revenirea în ţară a acestuia, pentru audieri.

Procurorii au decis să nu suspende ancheta şi nici să nu se deplaseze în italia, după răspunsul primit de la medici: "În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu Mario nu este posibilă şi, prin consecinţă, nu este permisă interacţiunea. De la internare şi pînă acum, starea sa prezintă imbunătăţiri.", u transmis medicii.

Pe acelaşi subiect

Familia nu s-a dezlipit de lângă el, iar acesta este internat fără paza, nu există temei ca suspectul să fie păzit.

Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia pe 23 septembrie, la două săptămâni după accidentul pe care l-a produs fiind beat şi drogat. Fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România, avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, iar rezultatele testului antidrog a arătat că avea cocaină în sânge.

Pe 8 septembrie, noaptea, Mario Iorgulescu a pierdut controlul bolidului său de 300.000 de dolari, pe o şosea din Bucureşti, şi a intrat într-o altă maşină, cu 240 de km la oră, conducând un Aston Martin. Şoferul, Dani Vicol, un tânăr de aceeaşi vârstă cu el a murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu a ieşit din comă, mănâncă şi vorbeşte. Procurorii aşteaptă să revină în ţară, să îl audieze