Antena Meniu Search
x

Video Medicul de la Polizu care s-a împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc a murit. Bărbatul ar fi fost în depresie, sub tratament

Medicul ginecolog de la Maternitatea Polizu din Capitală care, joi, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor, cu o armă cu bile de cauciuc a ajuns în stare gravă la Spitalul Universitar. Rudele le-au declarat poliţiştilor că bărbatul de 59 de ani ar fi fost în depresie, sub tratament. Surse din anchetă spun că pe numele bărbatului au existat două dosare, la parchet. Unul, pentru ameninţare, altul viza vătămarea unei femei însărcinate şi moartea pruncului ei. Ambele dosare au fost clasate între timp. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 12.05.2023, 18:41

Vezi și

UPDATE: Medicul de la Maternitatea Polizu care a ajuns la Spitalul Universitar după ce s-a rănit cu un pistol cu bile de cauciuc, după ce ar fi încercat să se sinucidă, a murit. 

Incidentul a avut loc a locuinţa acestuia, iar arma era deţinută legal. Cercetările în acest caz sunt făcute de Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Medicul ar fi fost în depresie de mai bine de un an

Cosmina Balint, reporter Observator: Apelul la 112 a fost dat chiar de fiica doctorului, care l-ar fi găsit pe bărbat, chiar în această casă, împuşcat în cap. Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri au ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului, au constatat faptul că bărbatul este rănit şi l-au transportat de urgenţă la spital. 

Medicul de 59 de ani, ginecolog la Maternitatea Polizu, s-ar fi rănit cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, pe care o deţinea legal din 2021. Sursele spun că bărbatul ar fi fost în depresie de mai bine de un an. Mai mult decât atât, nu ar mai consultat alţi pacienţi de o perioadă bună de timp.

Aseară vecinii spun că nu au auzit împuşcătura ci doar un ţipăt. Şi au crezut că bărbatul a căzut din pom. Surse din anchetă spun că la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 există două dosare care îl vizează pe medic. Unul, ar avea legătură cu o ameninţare, iar în celălalt s-au făcut cercetări pentru malpraxis sub acuzaţia de ucidere din culpă. Ambele dosare au fost clasate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Medicul de la Polizu care s-a împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc a murit. Bărbatul ar fi fost în depresie, sub tratament