Antena Meniu Search
x

Mesaj RO-Alert în Drăgășani din cauza nor gros de fum negru ridicat deasupra orașului

Oamenii din Drăgășeani (Vâlcea) au primit un mesaj RO-Alert, astăzi, după ce un incendiu de proporții a izbucnit la un depozit de cauciucuri din oraș.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020, 16:25

Vezi și

Oamenii din Drăgășeani (Vâlcea) au primit un mesaj RO-Alert, astăzi, după ce un incendiu de proporții a izbucnit la un depozit de cauciucuri din oraș.

Incendiul a izbucnit, în această dimineață, la un depozit de cauciucuri uzate din municipiul Drăgășani.

Flăcările au început să se extindă, astfel că angajații depozitului au sunat la numărul unic de urgență 112.

Până la sosirea pompierilor însă, incendiul s-a extins la zeci de tone de cauciucuri, astfel că deasupra orașului s-a ridicat un nor gros de fum negru.

Pe acelaşi subiect

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea, dar și echipaje medicale.

Din primele informații, incendiul se manifestă la două clădiri din interiorul depozitului, însă s-a extins și la cauciucurile depozitate în curte.

Potrivit inspectorului șef al ISU Vâlcea, Dan Pascariu, vântul este foarte puternic și împrăștie fumul, de aceea oamenii sunt sfătuiți să rămână în case, notează gazetavalceana.ro.

De asemenea, reprezentanții ISU au decis să folosească sistemul RO-Alert pentru a transmite un mesaj populației cu privire la pericolul reprezentat de norul de fum care s-a ridicat deasupra orașului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mesaj RO-Alert în Drăgășani din cauza nor gros de fum negru ridicat deasupra orașului