Antena Meniu Search
x

Mesaj sfâşietor al iubitului româncei care a murit la Paris: 'Oraş blestemat, mi-ai răpit tot'

Sfârşit de durere, după ce iubita lui şi-a pierdut viaţa chiar înainte să o ceară în căsătorie, în Paris, iubitul fetei a postat un mesaj sfâşiestor pe Facebook.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.04.2019, 13:24

Mesaj sfâşietor al iubitului româncei care a murit la Paris
Mesaj sfâşietor al iubitului româncei care a murit la Paris - Facebook

Sfârşit de durere, după ce iubita lui şi-a pierdut viaţa chiar înainte să o ceară în căsătorie, în Paris, iubitul fetei a postat un mesaj sfâşiestor pe Facebook.

Andrei, tânărul din Cluj care şi-a pierdut iubita în timpul unei vacanţe în Paris, a suferit un şoc uriaş după ce iubita lui, pe care se pregătea să o ceară în căsătorie, a murit în timp ce încerca să îşi facă o poză cu turnul Eiffel în fundal.

Andreea s-a împiedicat şi a căzut de la o înălţime de 10 metri, iar rănile suferite i-au adus sfârşitul.

"Paris, oraș blestemat!!! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta. TE VOI IUBI MEREU , ÎNGERUL MEU SCUMP ȘI DRAG!", a scris Andrei într-o postare pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Andreea Iulia a murit pe 1 aprilie, în timp ce se afla pe platforma din faţa Palais de Chaillot şi încerca să îşi facă o poză.

Din neatenţie, românca s-a apropiat prea mult de marginea platformei şi s-a prăbuşit în gol.

"Iulia iubea florile, florile colorate si era o persoana vesela! De aceea, va rog din suflet sa nu aduceți coroane. Aduceți flori, multe flori și cât mai colorate. Cu siguranta acolo sus unde e ea, se va bucura vâzând ca facem așa cum și-ar fi dorit ea. NU AȘA TREBUIA SA FIE!", a mai scris iubitul fetei într-o altă postare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mesaj sfâşietor al iubitului româncei care a murit la Paris: 'Oraş blestemat, mi-ai răpit tot'