Antena Meniu Search
x

Prietenul Nicolettei, românca ucisă şi incendiată în Italia, a dezvăluit motivul real al crimei (Video)

Nicoletta Indelicato nu a fost ucisă şi incendiată din motive legate de gelozie, aşa cum s-a speculat anterior, ci din cauza banilor. Vincenzo, un prieten vechi de-al româncei, a făcut noile dezvăluiri chiar în timpul funerariilor fetei de 25 de ani.

de Redactia Observator

la 17.02.2020, 15:33

Prietenul Nicolettei, românca ucisă şi incendiată în Italia, a dezvăluit motivul real al crimei

Nicoletta Indelicato nu a fost ucisă şi incendiată din motive legate de gelozie, aşa cum s-a speculat anterior, ci din cauza banilor. Vincenzo, un prieten vechi de-al româncei, a făcut noile dezvăluiri chiar în timpul funerariilor fetei de 25 de ani.

Luni, mii de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe Nicoletta Indelicato, românca ucisă într-un mod brutal, în noaptea de 16 spre 17 martie.

Evenimentul a fost transmis de mai multe televiziuni, oraşul Marsala fiind practic blocat pe tot parcursul procesiunii de înmormântare.

Vincenzo, prietenul vechi al Nicolettei, a declarat în timpul unei emisiuni care transmitea live funerariile fetei, că motivul real al abonimabilei crime nu a fost nici pe departe gelozia. Băiatul susţine că tânăra a fost omorâtă din cauza banilor.

Pe acelaşi subiect

Mărturia tânărului poate fi văzută aici

Potrivit lui Vicenzo, Nicoletta era un adevărat bancomat pentru Margareta Buffa, 29 ani, şi iubitul ei italian Carmelo Bonetta, 34 ani, acuzaţi că au ucisă-o pe româncă

Se pare că cei doi au pedepsit-o pe fată pentru că a refuzat să le mai dea bani.

Din spusele lui Vicenzo, Margareta îi cerea tot timpul bani Nicolettei, profitând de faptul că familia fetei este una cu situaţie bună, înstărită.

Ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată

În noaptea dintre sâmbăta spre duminică, Nicoletta Indelicato a fost ucisă cu doisprezece lovituri de cuţit. Nu şase, atât cât s-a spus iniţial.

Torutura a continuat, Nicoletta fiins arsă cu ţigara. Apoi, a fost stropită cu benzină și incendiată.

Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara.

În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala, de Stefania Zerbo, de la Institutul de Medicină Legală din Palermo.

La autopsie a participat și avocatul Roberta Tranchida, avocatul familiei Indelicato.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Prietenul Nicolettei, românca ucisă şi incendiată în Italia, a dezvăluit motivul real al crimei (Video)