Antena Meniu Search
x

Video Misiune specială pentru un jandarm din Iaşi. Răzvan a salvat un căţelus îngropat în zăpadă: "L-a uscat şi l-a dus într-un loc cald"

Misiunile autorităților nu se opresc! După zeci de oameni scoși din nămeți, un alt suflet a fost salvat. Un cățeluș a fost găsit îngropat în zăpadă de către un jandarm din Iași. 

de Redactia Observator

la 06.04.2023, 11:16

Vezi și

Cățelușul a fost găsit în zăpadă, în apropierea Centrului de Îngrijire Persoane în Vârstă "Constantin și Elena" din Iași, de către Răzvan, un om al legii care a simțit că trebuie să intervină și să-l salveze.

Cățelușul a fost găsit în zăpadă

După ce a fost scos de sub nămeți, patrupedul a fost uscat și dus într-un loc cald. În prezent, animalul se află la un adăpost, unde primește îngrijirea de care are nevoie 

"Cățelulșul a fost găsit pe strada Mihail Cornea, aproape îngropat în zăpadă. Colegul nostru l-a uscat și l-a dus într-un loc cald. Acum el se află la adăpost, la Centrul de Îngrijire", potrivit Jandarmeriei Română

Autoritățile fac acum apel la oameni în speranța că îi vor găsit micuțului familia.

"Vă rugăm să ne ajutați să-i găsim stăpânii!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Misiune specială pentru un jandarm din Iaşi. Răzvan a salvat un căţelus îngropat în zăpadă: "L-a uscat şi l-a dus într-un loc cald"