Antena Meniu Search
x

Video Misiunea unor poliţişti din Bârlad: Să se îmbete alături de şeful lor. Nu a contat că unii dintre ei erau în timpul programului

Chef cu ţuică, bere şi vin în sediul Poliţia Locale din Bârlad. Într-o filmare făcută chiar de un agent se vede cum mai mulţi colegi îşi toarnă în pahare de faţă cu şeful lor. Nu a contat nici că unii dintre ei erau chiar în timpul programului. Se pare că party-urile poliţiştilor sunt un obicei si adesea durează până târziu în noapte.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 13.09.2021, 20:29

Vezi și

''Ce sărbătorim? Este ziua cuiva?

Emil s-a mai îngrăşat un pic.''

E şi acesta un motiv de sărbătoare, care a strâns la un loc mai mulţi angajaţi ai Poliţiei Locale. Se mâncă pizza şi se consumă băuturi alcoolice la alegere. La chermeză participă şi şeful lor. Chiar el îi cere unui subaltern să-i ofere un pahar de vin noului venit. 

''Dacă vrei să serveşti ceva. Emil, serveşte-l pe domnul Costică cu ceva!

Pe acelaşi subiect

Ce vrei, apă minerală?

Apă, apă!

Apă nu avem. 

Apă minerală, suc Nectar, ţuică, vin, bere. Apa s-a terminat.''

Petrecerile de genul ar fi un lucru comun pentru respectivii poliţişti

Se pare că petrecerile sunt la ordinea zilei în sediul Poliţiei Locale din Bârlad. Cel puţin asta reiese dintr-o înregistrare telefonică între doi poliţişti de la Compartimentul Rutier, nemulţumiţi că unii dintre colegii lor muncesc, în timp ce alţii se distrează.

''Poliţist 2: La ora zece erau ţepeni. Dacă au stat până la 1,2,3, îţi dai sema!

Poliţist 1: Şi ei erau de serviciu! Bravo lor!

Polițist 2: Păi cică acum câteva zile a fost iar!

Polițist 1: Sâmbătă a băut în birou la el, de pe la 12 până pe la vreo 5.''

Se mănâncă şi se bea în timp ce orele de muncă plătite din banii cetăţenilor se scurg una câte una.

''Dacă stăm să facem un remember la cum s-a înfiinţat poliţia locală s-au luat oameni de prin fabrică care nu au mai avut serviciu şi s-au făcut pe urmă poliţisti. Asta este educaţia lor, ce pretenţii putem să avem de la ei.''

''Nu este în regula şi normal. Trebuie să facă dreptate, nu să stea la bautură.''

Între timp şeful Poliţiei Locale şi-a luat concediu de odihnă, dar primarul anunţă măsuri disciplinare dure.

Dumitru Boroş, primar Bârlad: Se va sesiza comisia de disciplină. Nu menajăm pe nimeni, vom merge cu aeastă chestiune până la capăt. Mă încearcă o părere de rău, pentru că lucurile acestea au apărut acum când se lucrează la organigramă.

Poliţiştii locali din Bârlad au mai ţinut prima pagină a ziarelor. În urmă cu trei luni, doi dintre ei s-au filmat dansând pe ritmuri de manele în maşina de serviciu. Iar un alt coleg şi-a scos uniforma la vânzare pe un site de anunţuri. A ajuns într-un final la şeful agentului, după ce jurnaliştii au cumpărat-o contra sumei de 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Misiunea unor poliţişti din Bârlad: Să se îmbete alături de şeful lor. Nu a contat că unii dintre ei erau în timpul programului