Antena Meniu Search
x

Video Polițiști atacați cu bâta de un bărbat din Gorj. S-a intervenit cu trupele speciale. "Atâta violenţă n-am văzut la nimeni"

Au mers să aplaneze un conflict, însă s-au ales cu mașina făcută praf. Este vorba despre mai mulţi poliţişti din localitatea gorjeană Drăguțești.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 15:11

Vezi și

Oamenii legii au fost ameninţaţi şi atacaţi cu parul de un scandalagiu şi au fost nevoiţi să folosească spray-urile lacrimogene pentru a-l încătuşa pe individul violent. Bărbatul, cunoscut pentru ieşirile agresive, a fost reţinut. 

A fost scandal monstru într-o comună aflată la 7 kilometri de Târgu Jiu. Supărat că nu ajunge la un acord cu fratele său, în privinţa unei moşteniri, un bărbat de 52 de ani a pus mâna pe un par şi i-a luat la bătaie atât pe fratele său, cât şi pe soţia acestuia. Speriaţi, vecinii au sunat la 112.

"Măi, mamă, daţi-vă încoa când vă spun! Ascultaţi-mă când vă spun! Daţi-vă încoa! Daţi-vă încoa, înţelegeţi! Ajunşi la faţa locului, nici poliţiştii nu au scăpat de furia bărbatului. 

Cu greu au reuşit să-l pună la pământ pe bărbatul violent. A fost nevoie de 5 poliţişti pentru a-l încătuşa. 

Pe acelaşi subiect

Polițiști atacați cu bâta

Miruna Prejbeanu, IPJ Gorj: S-a deplasat la autospeciala cu care poliţiştii se deplasaseră la faţa locului şi a lovit cu obiectul contondent în cauză autospeciala de poliţie.

Trei dintre agenţi au fost ameninţaţi de bărbat. Atât localnicii, cât şi primarul spun că nu ar fi pentru prima oară când individul reacţionează violent.

Ion Popescu, primar: Domnul respectiv care a distrus maşina poliţiei vreau să spun că a mai făcut şi în trecut... mai făcea deranj. Era puţin cam violent, dar nu ne gândeam niciodată că va ajunge la ce s-a ajuns acum. Atâta violenţă n-am văzut la nimeni...

Inclusiv poliţiştii de la trupele speciale au fost chemaţi să intervină, pentru a-l imobiliza pe scandalagiu. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Agenţii au întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Polițiști atacați cu bâta de un bărbat din Gorj. S-a intervenit cu trupele speciale. "Atâta violenţă n-am văzut la nimeni"