Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moarte cumplită pentru un tânăr de 22 de ani, pe un drum din Argeş. A scos cu maşina un stâlp din pământ, după un impact devastator

Accident mortal, azi-noapte, în comuna Davideşti din Argeş. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional! Un şofer de 22 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a lovit o altă maşină, apoi a ricoşat într-un stâlp electric. Impactul a fost atât de puternic, încât stâlpul a ieşit din pământ și a căzut peste autoturismul în care se afla tânărul, acesta murind pe loc. 

de Redactia Observator

la 12.05.2024 , 08:51

Tânărul de 22 de ani, care era singur în maşină, a fost scos de un echipaj de descarcerare. Din celălalt vehicul implicat, două persoane au fost rănite şi transportate, ulterior, la spital. Potrivit IPJ Argeş, nenorocirea s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare și al vitezei excesive.

Şofer de 22 de ani, moarte cumplită în Argeş

"Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un tânăr de 18 de ani, din Hârtiești, conducea un autoturism pe DN 73D, pe raza comunei Davidești, având sensul de deplasare dinspre Mioveni spre Câmpulung, iar în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, posibil pe fondul depășirii neregulamentare și al vitezei excesive, în urma coliziunii cu autoturismul pe care îl depășea, condus, în același sens, de un tânăr de 22 de ani, din Hârtiești, ambele autovehicule au iesit în afara părții carosabile", anunță poliţiştii argeşeni.

Vezi și

La locul accidentului au sosit și pompierii. "Forțele operative ajunse la locul solicitării au constatat că unul dintre vehicule a lovit un stâlp. În interiorul autoturismului a fost identificată o victimă încarcerată și s-a început efectuarea manevrelor pentru extragerea acesteia. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată", au transmis reprezentanţii ISU Argeş. Din celălalt autoturism, doi dintre cei trei ocupanți au suferit leziuni, respectiv conducătorul auto, de 18 ani și un pasager, de 39 de ani, din Hârtiești, ambii fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru un tânăr de 22 de ani, pe un drum din Argeş. A scos cu maşina un stâlp din pământ, după un impact devastator