Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care elevul de la liceul Iuliu Maniu este tăiat cu baioneta. Patru adolescenţi au sărit gardul pentru a-l ataca

Un elev de clasa a 10-a fost înjunghiat la liceu. Agresorii sunt patru minori care au sărit gardul instituţiei de învăţământ în timpul pauzei. Adolescentul a ajuns direct pe masa de operaţie. Deşi sunt mai mulţi paznici la şcoală, niciunul nu era în zonă pentru a preveni atacul.  

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 03.04.2024, 19:21

Vezi și

Scenele ca-n filme au avut loc după prânz, într-una dintre pauze, la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu de la periferia Capitalei. Patru elevi de la o altă şcoală au intrat în liceu cu o ţintă clară. Pe imaginile surprinse de camere de supraveghere se vede cum in curtea plină cu elevi, agresorii il iau la bataie pe baiatul de 17 ani, iar unul dintre ei scoate o baionetă cu o lamă de 30 de cm şi îl loveşte. 

Agresorii au sărit gardul liceului

Ana Grigore, reporter Observator: Cei patru au intrat în curtea şcolii pe aici, pe la intrarea din spate, unde nu exista paznic. Au sarit un gard de doi metri si s-au dus direct la victimă.

Paznic, camera ascunsă: Nu pot eu să vin să mă iau de un om pe stradă aşa. Ori a fost adus de altcineva, ori... ceva s-a întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

Rănit la mână, elevul a ajuns direct în sala de operaţie. Agresorii s au făcut fac nevăzuţi imediat după atac. Sunt prinşi la nici o oră. Unul dintre ei era lângă o statie de metrou. Când l au prins politistii, tânărul avea asupra lui arma atacului.

Colegii elevului rănit spun că cearta ar fi pornit de la o fată

Adolescentul rănit susţine că nu i-ar fi cunoscut pe agresori. Cel mai probabil, spun apropiaţii, conflictul ar fi pornit de la o fată.

Minor: Au început să vorbească şi după aceea au trecut la fapte. S-au alergat pe acolo, s-au tăiat. 

Minor: Am auzit să se bată faţă în faţă, parte în parte. Şi a zis că nu ne batem, că nu ne cunoaştem.

Ana Grigore, reporter Observator: De la ce ar fi pornit conflictul?

Minor: Femei! Numai atât. De la o fată, cel mai sigur. Pe internet, la telefon şi au zis că se văd.  

Minor: Am înţeles că s-au urcat în acelaşi autobuz şi i-au spus numele copilului respectiv şi să ne caute în Colentina, si dupa au fugit. 

Deşi sunt trei paznici în liceu, niciunul nu era în zonă în momentul atacului

Elena Ştefan, ISMB: Conducerea liceului a apelat serviciul unic de urgenţă 112 şi s-a deplasat un echipaj al poliţiei în cel mai scurt timp şi un echipaj Smurd. Şcoala are pază asigurată.

Un alt atac sângeros a avut loc anul trecut la o şcoală de elită din Capitală. O profesoară de japonează a fost înjunghiată de un elev de 16 ani, care nu voia sa dea un test.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul în care elevul de la liceul Iuliu Maniu este tăiat cu baioneta. Patru adolescenţi au sărit gardul pentru a-l ataca