Antena Meniu Search
x

Video "Ni s-a zis că din cauza răcelii e aşa de albastră". O femeie de 77 de ani s-a dus la spital cu gripă, dar s-a ales cu fracturi la ambele mâini

Anchetă la un spital din Mureş după ce o femeie de 77 de ani a ajuns cu gripă la Urgenţe, dar s-a ales într-un final cu ambele mâini rupte şi pline de vânătăi. Familia pacientei a depus plângere la poliţie, însă, momentan nu se ştie cum s-au produs fracturile. Femeia a fost operată după două săptămâni de chin şi plimbat între spitale.

de Sorin Tanţoş

la 05.01.2024, 23:37

Vezi și

Calvarul femeii de 77 de ani a început înainte de Crăciun.

Arabela Medve, neapoata femeii: În data de 21 dimineaţa a fost dusă la Târgu Mureş la UPU unde s-a constatat că are ceva la urechi şi trebuie dusă la ORL. Dimineaţa în jurul orei 8 bunica se simţea tot mai rău. Ne-am întors înapoi la Urgenţe la Reghin unde ni s-a acordat primul ajutor şi după câteva ore starea sa s-a agravat şi a trebuit transferată la Mureş.

S-a dus la spital cu gripă, dar s-a ales cu fracturi la ambele mâini 

În total, patru drumuri între două spitale a făcut femeia pentru a putea fi internată şi tratată de gripă. Într-un final, însă...

Pe acelaşi subiect

Ana Radu, fiica femeii: Am ajuns la Tg. Mureş şi după un timp am observat că braţele mamei începuseră să se învineţească. Avea nişte vânătăi pe braţe. N-au avut camere libere pentru mama şi au trimis-o din nou la Reghin.

Arabela Medve, nepoata femeii: La insistenţele mele şi ale mamei i s-a făcut o radiografie, la o săptămână, prin care a urmat să aflăm că sunt fracturate. Ambele mâini.

Fiica şi nepoata nu îşi explică cum s-a ajuns aici. Ca să afle adevărul, au depus plângere la poliţie.

Arabela Medve, nepoata femeii: Nu-şi mai aminteşte nimic pentru că avea febra foarte mare când am dus-o. Ni s-a zis că din cauza răcelii, gripei e aşa de albastră.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Mureş: Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Medicii din spitalul Reghin se apără.

Simona Toncean, manager la Spitalul Municipal Reghin: Pacienta a prezentant o criză convulsivă tonico-clonică scurtă la ora 10.25, la ora 13.00 pacienta repetă criza, motiv pentru care se solicită transferă la UPU Târgu Mureş. La momentul în care pacienta a părăsit unitatea noastră de primiri urgenţe, plecând către Târgu Mureş, nu prezenta nici echimoeze şi nici fracturi la nivelul umerilor.

La o săptămână de la radiografie, femeia s-a întors la Spitalul din Târgu Mureş pentru a fi operată la mâini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Ni s-a zis că din cauza răcelii e aşa de albastră". O femeie de 77 de ani s-a dus la spital cu gripă, dar s-a ales cu fracturi la ambele mâini