Antena Meniu Search
x

Video "Nu mai pot! Nu mai pot!". Bătrân bătut până la leșin, pe o alee ferită din Bârlad. Un copil a filmat oroarea

Imagini şocante au fost surprinse într-un cartier din Bârlad, acolo unde un bărbat de 61 de ani a fost bătut până aproape de leşin. Vă avertizez urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.
Întreaga scenă, care s-a petrecut ziua în amiaza mare pe o alee dintre blocuri, a fost înregistrată cu telefonul, iar filmul, postat pe internet.  

de Redactia Observator

la 09.06.2022, 15:08

Vezi și

Bărbatul de 40 de ani care l-a agresat pe celălalt individ, în vârstă de 61 de ani, a fost dus, seara trecută, la audieri, în aces caz fiind deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bătut pe o stradă din Bârlad, până la leşin

După ce a fost agresat, bărbatul nu a sunat la poliție și nu a fost nici la spital. Sora acestuia a aflat despre incident în cursul zilei de iei, când a intrat în posesia imaginilor care surprinde bătaia. 

Scenele violente s-ar fi întâmplat, însă, la sfârșitul lunii mai. În filmarea surprinsă de un martor care ar fi un copil, se vede cum bărbatul de 40 de ani îl lovește în mod repetat pe cel de 61 de ani, deși victima îl tot roagă să se oprească. 

Pe acelaşi subiect

"Nu mai pot! Nu mai pot! Te rog, gata. Ajunge. Cu nimeni nu am nicio treabă", se aude implorând bătrânul, în timp ce tânărul continuă să îl lovească fără milă cu pumnii și picioarele în zona feței.

Întregul scandal ar fi pornit de la faptul că victima ar fi avut relații cu două femei, surori, una dintre acestea fiind acum actuala iubită a agresorului, relatează reporterul Observator Clara Mihociu. 

Copilul care a filmat bătaia a țipat la agresor să se oprească

După apariția imaginilor în spațiul public, poliția a deschis o anchetă și continuă să facă cercetări pentru a vedea ce măsuri pot fi luate împotriva bărbatului de 40 de ani, care nu ar fi la prima abatere de acest gen. 

Copilul care a filmat scenele a fost cel care a oprit agresiunea, spunându-i bătăușului că se apropie cineva.

Redăm mai jos, integral, comunicatul IPJ Vaslui:

"Cu privire la materialul video, postat pe o rețea de socializare, în care este prezentată agresiunea unui bărbat, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

La data de 8 iunie 2022, ora 22.00, Poliția Municipiului Bârlad s-a sesizat cu privire la apariția respectivului material video în spatiul public și a dispus efectuarea de verificări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a fost produsă agresiunea.

Ulterior, la ora 23.20, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către o femeie, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, sora persoanei vătămate, cu privire la faptul că, în data de 30 mai 2022, în zona străzii Siret din municipiul Barlad, fratele său, barbat de 61 de ani, ar fi fost agresat și amenințat. În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale. Un prezumtiv autor, bărbat în varstă de 40 de ani, a fost identificat și urmează a fi condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad, pentru audieri".

Cercetările continuă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Nu mai pot! Nu mai pot!". Bătrân bătut până la leșin, pe o alee ferită din Bârlad. Un copil a filmat oroarea